Nagybecskereki képviselő-testület ülése

Személyi változások is szerepeltek a napirenden

A nagybecskereki képviselő-testülete a múlthéten tartotta meg 7. ülését. A járványügyi helyzetre való tekintettel az ülést a nagybecskereki Kultúrközpont nagytermében tartották meg. A napirendi pontok között szerepelt több közintézmény elmúlt évi munkájáról szóló jelentés. Az ülésen személyi változásokkal bővítették a meghirdetett napirendi pontokat. A helyi képviselők két művelődési intézmény és egy közvállalat élére neveztek ki új személyeket.
A városi képvieslőtestület Dejan Karlečik színművészt nevezte ki a Toša Jovanović Népszínház megbízott igazgatójává, a nagybecskereki múzeum megbízott vezetőjévé viszont Siniša Onjin múzeumi kurátort nevezték ki.
Az Urbanizmus Közvállalt élére Goran Kravarušićet nevezték ki.
A tanácsnokok elfogadták a Sportlétesítmények Közintézmény, a Toša Jovanović Népszínház, a Žarko Zrenjanin Városi Könyvtár, a nagybecskereki múzeum, a levéltár, valamint a kortárs képtár 2020-as évre szóló jelentéseit.
Az ülés elején Čedomir Janjić a képviselő-testület elnöke tájékoztatta a tanácsnokokat, hogy Nemanja Malinić a képviselő-testület titkárának helyettese lemondott eddig betöltött tisztségéről, míg Saša Savić a Szerbiai Demokrata Párt eddigi képviselője kilép a párt frakciójából és függetlenként folytatja a munkáját.