NAJAVA DOGAĐAJA

DEČJA RADIONICA
U subotu, 30. oktobra, u okviru dečjeg programa Kulturnog centra održaće se radionica na temu kućnog budžeta i o načinima raspolaganja novcem. Program počinje u 10 časova na Fejsbuk strani KC-a.

DANI SRPSKOG FILMA
U saradnji sa Filmskim centrom u Kulturnom centru i bioskopima širom države u petak, 29. i subotu, 30. oktobra, biće priređeni „Dani srpskog filma”. Prvog dana na programu je dokumentarac „Drenjine”. Nakon projekcije održaće se razgovor sa autorom. Projekcija počinje u 19 časova u maloj sali. Ulaz je slobodan. Drugog dana, u velikoj sali, na programu su dva dugometražna igrana filma: „Jedini izlaz” (18 časova) i „Vikend sa ćaletom”(20 časova). Cena ulaznice za igrane filmove je 100 dinara. Karte će se prodavati na biletarnici KC-a pre početka projekcije.

FESTIVAL MIKROFAF U GOSTIMA
Kratki filmovi sa 11. MikroFAF festivala, koji gostuje u Kulturnom centru, prikazaće se u velikoj sali u nedelju, 31. oktobra, u 20 časova. Ulaz je besplatan. Više o programu na www.kczr.org

TRIBINA
U utorak, 2. novembra, sa početkom u 18 časova održaće se tribina „Bezbednost dece na Internetu” u izložbenom salonu Kulturnog centra. Program obuhvata edukaciju roditelja, nastavnika i školske dece. Govoriće edukatori: Emina Beković i Jelena Gligorijević iz Nacionalnog kontakt centra za bezbednost dece na Internetu.

GRUPA „MAGAZIN”
Na velikoj sceni Kulturnog centra u sredu, 3. novembra, održaće se koncert poznate pop grupe „Magazin”. Karte se prodaju na biletarnici svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice, u zavisnosti od mesta sedenja, iznosi 1.300, 1.500 i 2.000 dinara.

KONCERT
U velikoj sali Kulturnog centra u utorak, 2. novembra, održaće se zajednički koncert Kulturno-umetničkog društva „GIK Banat-Pionir” i Muzičke škole „M. A. Balakirev” iz Moskve. Koncertni program počinje u 19.30 časova. Ulaz je slobodan. Priredba se organizuje u okviru obeležavanja četrdesetopetogodišnjice od osnivanja i rada KUD-a „Pionir”.

PREDSTAVA
Pozorišna predstava „U agoniji”, drama Miroslava Krleže, biće izvedena u Kulturnom centru u subotu, 20. novembra, u 20 časova. Karte se prodaju od 1. novembra. Cena karte je 1.000 dinara.