„NIMIKO” SPREMNO DOČEKUJE NOVE POLAZNIKE: Budite i vi spremni za uspeh!

U Školi računara „Nimiko” ni tokom letnjeg raspusta nije bilo odmora. Nastavnici su pripremali lekcije i zadatke za novu školsku godinu, a vredni đaci su pohađali kurseve programiranja i tokom leta. Python, C, C++, C#, Java, PHP, HTML, CSS su samo neki od alata koje su učili.

– Korišćenju računara i učenju programskih alata i jezika nema kraja. Kada naučite jednu oblast, otkrivaju vam se nove mogućnosti, da stvorite nešto novo i još bolje. Kada i to naučite, postajete sigurniji u sebe, sa željom da napravite nešto što još niko nije. Dobar programer se postaje upornim radom, stalnim dopunjavanjem znanja. Naravno, treba da volite da programirate. Kada zavolite programiranje, onda u njemu i uživate – saopštili su iz „Nimika”.

Ova škola postoji već 27 godina, a više od 12.000 Zrenjaninaca prošli su obuku.

– Prvi čas nastave u ovoj školskoj godini će biti 30. septembra. Đaci mogu da odaberu Osnovni kurs, Gejm mejker, Kurs izrade sajtova, Dizajn na računaru, Kurseve programiranja. Rad je u malim grupama (do osam osoba) i to je veliki razlog zašto su đaci uspešni i dobro nauče. U malim grupama, svakome možemo da posvetimo dovoljno pažnje i da pratimo rad – istakli su iz ove Škole računara.

U „Nimiku” možete da polažete i međunarodno priznate ECDL ispite, kojima se potvrđuje znanje iz 16 oblasti, a sertifikat je priznat u 150 zemalja. U mnogim kompanijama, baš ECDL sertifikat je uslov za zaposlenje, ako radite uz računar.

Škola računara „Nimiko” se nalazi u Slovačkoj 3. Telefon 064/13-18-314.