NOVA „GOMEKS” RADNJA: Širi se mreža prodavnica

Od srede, 22. aprila, počeo je sa radom novi „Gomeksov” objekat u naselju Ribare, mestu nadomak Jagodine, na adresi Cara Dušana 139a.

– Prilikom otvaranja, preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti, u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i potrošača, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. U skladu sa opštom zdravstvenom i bezbednosnom situacijom, prilikom obavljanja kupovine se poštovalo propisano rastojanje između osoba od minimum 2m, korišćena su zaštitna sredstva za lice (jednokratne maske, platnene maske, viziri, marame, šalovi ili ešarpe), a ispred ulaza u maloprodajni objekat postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke, kao i sve kontaktne površine se redovno dezinfikuju. Savremeno opremljena odeljenja voća i povrća, mesare, kutak za zdravu hranu – uz prijatno osvetljenje i moderan enterijer – uređeni su po „Gomex” standardima predviđenim za mini-markete. O kvalitetu usluge brine se osmoro novozaposlenih koleginica i kolega – saopštili su iz ove trgovinske kompanije.

Kupce su na dan otvaranja, pored brojnih akcijskih sniženja, dočekali moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežeg voća i povrća. „Gomeksovi” marketi su prepoznatljivi po prijatnom ambijentu i širokom asortimanu prehrabenih i neprehrambenih prozovoda prilagođenih navikama kupaca.

Radno vreme objekta (dok traje vandredno stanje) je od ponedeljka do četvrtka: 7 do 17h, petkom od 4 do 7h za penzionere, a od 7.30 do 17h za ostale potrošače. Subota i nedelja su neradni dani.