„PERSU MARKETI“: Otvorena nova prodavnica

Od četvrtka 16. aprila, novi „Persu“ komšija na usluzi je sugrađanima Nove Pazove, na adresi Kneza Mihaila 30.

– I u ovom „Persu“ marketu preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti u cilju zaštite zdravlja naših zaposlenih i potrošača. Postavljena je zaštitna zavesa, koja štiti trgovca sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Ispred ulaza u maloprodajni objekat, postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće pre ulaska. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata – saopštili su iz ovog zrenjaninskog trgovinskog lanca.
Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda.

– Na prostoru od oko 120 m2, ovaj market svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na „Persu“ pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla – saopštili su iz „Persu marketa“.