OTVOREN PREMIUM PERSU MARKET U NOVOM SADU: Novi super komšija o kome se priča

Poseban dan za novosađane bio je utorak, 26. septembar, jer je svečano otvoren 174. „Persu“ market. Ovo je ujedno deveti objekat, ovog domaćeg trgovinskog lanca, na teritoriji Novog Sada. Nalazi se na adresi Bulevar Kralja Petra I 52 i donosi Novosađanima posebno iskustvo kupovine. Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, a tu nije bio kraj iznenađenjima. Na kasi su mogli da ostvare popust na datu kupovinu u iznosu do 50 odsto.

– Ovaj objekat predstavlja moderno uređen, premium market u koga je utkana duša Vojvodine. Prostire se na više od 200 metara kvadratnih i sadrži bogatu ponudu od preko 3.000 artikala, domaćih i stranih brendova. Osim prema izgledu, ističe se specijalnom ponudom i uslugom. Novosadskim komšijama, na raspolaganju je bogata ponuda gotovih domaćih jela i salata, ali i sveže pečen hleb i pecivo kao iz bakine rerne. Sveže meso, proverenog kvaliteta, svakodnevno stiže pravo sa salaša, a „Persu“ komšija će ga besplatno ispeći po meri svojih komšija. Za one u žurbi na raspolaganju su super sendviči i voćni miksevi, dok je kutak zdrave hrane tu za sve one koji vode računa o ishrani kao i uvek sveže voće i povrće sa naše pijace.” – poručuju iz PerSu marketa.

Otvarenje 174. „Persu“ marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja. „Persu“ ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine. Iz tog razloga „Pesru“ marketi su snizli redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine. Cene su snižene prosečno i do -30 odsto. Da biste ih lakše pronašli, proizvodi sa sniženim cenama su jasno obeleženi crvenom bojom i oznakom “Uvek SuPer cena”.

Posetite novi ili najbliži  „Persu“ market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu koji su postali sinonim za ovaj domaći trgovački lanac. „Persu“  marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 174 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije.