„PERSU MARKETI”: Otvorena prodavnica u Novom Sadu

U petak 22. septembra, otvoren je renovirani market ovog trgovinskog lanca u Novom Sadu na adresi Rumenački put 17. U „Persuu” navode da je ugodniji za kupovinu i sa još boljom ponudom. Komšije na otvaranju uživale su u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, od domaćih „Belkino” i „Delikato” proizvoda, do kafe i peciva.

Iz kompanije navode da su nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali poklonima, iznenađenjima i popustima.

Podsećamo da su se „Persu marketi” priključili inicijativi Vlade Srbije za borbu protiv inflacije. Snizili su cene ključnih namirnica i istakli ih oznakama „bolja cena“.

Nedavno je ovaj lanac snizio cene 5.000 artikala i uveo „Uvek SuPer cenu” koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala.

Persu marketi” 26 godina posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva „BB trejd”. Trgovačku delatnost obavljaju u 173 maloprodajna objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Član su Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 780 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Srbije. Više na www.persu.rs

L.Z.