NOVI „PERSU“ STIGAO U SREMSKE KARLOVCE: Otvoren novi objekat

Novi „Persu“ market otvoren je u četvrtak 30. januara, u Sremskim Karlovcima, na adresi Mitropolita Stratimirovića 2a. Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja, gratis računa, poklon kupovina i paketa, promocija i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda. Za dobro raspoloženje najmlađih bila je zadužena Vila Četkica.

Na prostoru od oko 65 m2, ovaj market svakodnevno nudi svojim potrošačima više od 2.000 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na „Persu“ pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Brojni su kupci na otvaranju imali priliku da degustiraju proizvode robnih marki „TO!“, „Fina“, „Belkino“ i „Delikato“, kao i da postanu korisnici „Persu“ programa lojalnosti i na taj način ostvare povrat novca pri svakoj sledećoj kupovini.

Ovaj objekat „Persu“ marketa otvoren je radnim danima i subotom od 6.30 do 20.30 i nedeljom od 7 do 20 časova.

L.Z.