NOVI PRIJATELjI KVIZA LISTA „ZRENjANIN“ SU VILA „ČAIR“ I „SOKO SPA“: Najsrećniji čitaoci putuju u Sokobanju

Nedaleko od centralnog banjskog šetališta preko puta gradske autobuske stanice u mirnom delu Sokobanje, nalazi se Vila „Čair“. Vlasnici ovog moderno opremljenog objekta odlučili su da se priključe velikom kvizu lista „Zrenjanin“.
Vila poseduje finsku saunu, slanu sobu, kao i salon za masažu. Raspolaže sa 40 ležajeva (sobe, studiji, apartmani) a ima i prelepo dvorište, etno garniture za sedenje, roštilj, kotlić, šank bar, sadržaje za decu.
Apartmani su opremljeni svim potrebnim sredstvima za prijatan i nesmetan boravak gostiju. Sadrže opremljene kuhinje sa trpezarijama, prijatne spavaće sobe i dnevni boravak, kupatila, kablovsku televiziju, bežični internet itd… Takođe, u svim studijima postoji mogućnost korišćenja kuhinje i kupatila koja su u sklopu svake sobe.
Ispred objekta Vile je prelepo dvorište sa parkingom, a u prizemlju se nalazi kutak pod nazivom „Soko spa“, koji pruža gostima usluge korišćenja unutrašnjeg bazena, saune, slane sobe i salona za masažu.
Ljubazno osoblje Vile kao i sam ambijent celokupnog smeštaja, ostavlja prijatne i nezaboravne utiske.
Vila „Čair“ & „Soko spa“ iz Sokobanje obezbeđuju dve nagrade. Prva je apartman na 5 dana za dve osobe, a druga produženi vikend takođe za dve osobe. Dobitnici
će moći da koriste bazen sa hidromasažnim mlaznicama u svom terminu.
Za sve informacije Zrenjaninci se mogu obratiti Zoranu Dimitrijeviću putem telefona
063/ 81 54 200 i 018/ 880 100.

  • Izvlačenje u avgustu

    Počinjemo sa kvizom lista „Zrenjanin“. Trajaće do polovine avgusta. Tada ćemo i objaviti spisak nagrađenih. Čitaoci treba da ispune kupon sa nagradnim pitanjem koji ćemo objavljivati u svakom broju tokom leta kako bi imali šansu da osvoje jednu od odličnih nagrada koje je naš list u saradnji sa prijateljima pripremio.Kupon treba da donesu lično ili pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin“ (Kralja Petra Prvog 2/2 u Zrenjaninu). Kuponi se mogu lično donositi na naš šalter u Kulturnom centru, svakog radnog dana od 8 do 19 časova.