OBAVEŠTENjE: Sutra četiri sata bez vode

U utorak, 18. oktobra, u periodu od 8 od 12 časova doći će do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada kako bi Elektrodistribucija i JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvršili neophodne radove na redovnom održavanju i remontu svojih trafostanica odakle se električnom energijom napajaju bunarske pumpe na izvorištu. Do potpune normalizacije vodosnabdevanja na teritoriji celog grada doći će oko oko 13 časova.
Kako iz „Vodovoda“ kažu, radovi se izvode sa ciljem da se obezbedi dodatna energetska stabilnost i sigurnost sistema napajanja bunarskih pumpi na izvorištu i celokupnog sistema vodosnabdevanja grada.
– Zbog nestanka električne energije, dok traju radovi van funkcije će biti broj telefona za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 023/534097. Za sve potrebne informacije korisnici mogu kontaktirati preduzeće putem besplatne info linije 0800 024 023 – poručuju iz „Vodovoda“.
Dodaju da će su u slučaju ranijeg završetka radova vodosnabdevanje normalizovati pre najavljenog vremena. U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu.

Foto: pixabay.com