OCENITE RAD JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“: Popunjavanje ankete do 25. decembra

U periodu od 25. novembra do 25. decembra korisnici usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ imaće priliku da popune upitnik i daju mišljenje o kvalitetu rada u gradu i svim naseljenim mestima.

– Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja.

Kako iz „Vodovoda“ objašnjavaju, upitnik je anoniman i sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet osnovnih usluga (snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda), ali i ona koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju ankete korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu.

Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ (www.vikzr.rs) i sajtu Grada (www.zrenjanin.rs). Na internet stranici Preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu, kao i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU, upućuju iz „Vodovoda“.

Formular se može preuzeti i svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7.30 do 13.30 časova). Od utorka 6. decembra do petka 16. decembra anketa se može popuniti, preuzeti ili predati u prostorijama mesnih zajednica „Gradnulica“, „Mala Amerika“, „Zeleno polje“, „Veljko Vlahović“ i „Dositej Obradović“.

– Deo zaposlenih iz našeg preduzeća sprovešće anketiranje od „vrata od vrata“, u svojstvu anketara, u svojim mestima stanovanja. Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju –

Dodatne informacije u vezi sprovedenog ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs.

Anketu možete preuzeti ovde.