OCENITE USLUGE „VODOVODA“: Popunjavanje upitnika do 30. decembra

Korisnici usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ u periodu od 1. do 30. decembra imaće priliku da popune upitnik i daju mišljenje o kvalitetu usluga Preduzeća.

– Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika – kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja.

Prema njegovim rečima, upitnik je anoniman i sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet osnovnih usluga (snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda), ali i ona koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju ankete korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu, objašnjavaju iz „Vodovoda“.

Ispitivanje se sprovodi na teritoriji grada i naseljenih mesta gde preduzeće pruža usluge. Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ (www.vikzr.rs) i sajtu Grada (www.zrenjanin.rs). Na internet stranici Preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu, kao i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU, upućuju iz „Vodovoda“.

Formular se može preuzeti i svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7.30 do 13.30 časova). Od ponedeljka 13. decembra anketa se može popuniti, preuzeti ili predati u prostorijama mesnih zajednica „Gradnulica“, „Mala Amerika“, „Zeleno polje“ i „Dositej Obradović“.

Po okončanju ispitivanja javno će biti objavljeni rezultati, odnosno izveštaj o sprovedenom ispitivanju.

Dodatne informacije u vezi ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs .

Anketu možete popuniti ovde.