ODBOJKAŠICE BAGLJAŠA 023 TRENIRAJU U DVORIŠTU OŠ „PETAR PETROVIĆ NjEGOŠ”

Da se, posle pauze, ponovo razmrda telo i duh

Mogućnost da ponovo treniraju jedva su dočekale odbojkašice ŽOK Bagljaš 023. Za sada vežbaju na otvorenom, u dvorištu OŠ „Petar Petrović Njegoš”. Formirano je nekoliko grupa u kojima su devojčice iz podmladka, ali i igračice prvog tim. Želja svih je da steknu potrebnu kondiciju i da se što pre vrate u formu.
Sa odbojkašicama rade prvi trener Milenko Vuković i njegov pomoćnik Zoran Grandić, a na okupu su: Marija Cabadaj, Dunja Milinović, Una Dević, Natalija Premčević, Sofija Gaćina, Tamara Savić, Elena Armuš, Marina Lukač, Katarina Nikić, Marija Velemir, Elena Pajović, Tamara Panić, Dejana Koljević, Iva Kostin, sestre Vanja i Jovana Gajin, Sofija Ćurčin, Katarina Jokić i Iva Vukanić.


– Moramo da se pridržavamo mera koje su propisane zbog bezbednosti i zaštite zdravlja. Koristimo lepo vreme da, posle velike pauze, razmrdamo telo i duh. Devojke su jedva dočekale da ponovo budu zajedno i da treniraju, što mi je veoma drago. Voleli bismo da uskoro dobijemo dozvolu da uđemo i u salu da treniramo jer tamo imamo prave uslove za rad – ističe trener Milenko Vuković.

  • ALEKSANDRA NA SPISKU SELEKTORA
    Pripreme je počela i seniorska reprezentacija Srbije, a selektor Zoran Terzić odredio je širi spisak devojka koje konkurišu za sastav naše najbolje selekcije. Na tom spisku je i talentovana Zrenjaninka Aleksadra Uzelac, koja je prve odbojkaške korake načinila u ŽOK Bagljaš 023.

Ž. Cvetić