ODLAŽE SE PROLEĆNA AKCIJA IZNOŠENjA KABASTOG OTPADA: apel da se ne odlaže pored kontejnera

Razumevanja i strpljenja do naredne akcije

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo” obavestilo je sugrađane da ekipe Službe za iznošenje i deponovanje komunalnog otpada, tokom vanrednog stanja i usled povećanog obima posla neće iznositi baštenski i kabasti otpad.
– Zbog celokupne situacije pomera se prolećna akcija iznošenja kabastog otpada, koja se sprovodila uglavnom tokom aprila u saradnji sa gradskim mesnim zajednicama. Veće količine baštenskog i kabastog otpada, sugrađani mogu besplatno odložiti na gradsku deponiju, radnim danima u periodu od 7 do 15 časova, ukoliko ga dovezu svojim prevozom. Za dodatne informacije na raspolaganju im je telefon 064/811-68-64 – rekla je Danijela Tančić, zadužena za odnose sa javnošću u JKP „Čistoća i zelenilo” i dodala da će o početku akcije građani biti blagovremeno obavešteni putem Fejsbuk stranice i medija.
Portparolka je zamolila građane za strpljenje i razumevanje, kao i da kabasti otpad ne odlažu pored posuda za smeće.
– Odlaganje komunalnog kabastog i baštenskog otpada oko kontejnera i kanti predstavlja veliki problem u našem radu, otežava se pristup radnicima i kamionima auto-smećarima da ih isprazne – napominje Danijela Tančić.

S.V.