ODRŽAN HUMANITARNI BAZAR NA MOTELU: Podrška za četvoro dece

U subotu, 2. oktobra, od 12 do 17 časova, na Motelu ,,Šumice”, održan je veliki humanitarni bazar čiji su promoteri bili glumci Ljubomir Bandović i Anja Mit koji su uputil reči podrške obolelim mališanima i zahvlnost svima koji su spremni da im pomognu na  putu do izlečenja. Bazar su, uz podršku darodavaca i učesnika, organizovale Dragica Paskaš i Slađana Velaga Praštalo. Bazar je bio namenjen prikupljanju pomoći za lečenje i rehabilitaciju Mihajla Stamenkova iz Pirota, Vanje Malović iz Beograda, Tare Stojančev iz Zrenjanina i Zlatana Orsića iz Elemira – a svi su uključeni i u Fondaciju „Budi human“.

Hor muzičkog zabavišta ,,Sanjalice” sa dirigentkinjom Sanjom Popović, uneo je radost u lep oktobarski dan, kao i drugi učesnici, među kojima su bile i Milica Dosković  i Slađana Đurić. Organizovana  je i tombola sa vrednim nagradama, radionice slikanja Dečjeg centra ,,Smajli” i hokej na travi, pekle su se palačinke, krofnice, roštilj…

Uprkos naporima organizatora, učesnika i darodavaca, bilo je malo posetilaca koji su odlučili da provedu dan u druženju, razonodi i da pokažu svoju humanost. Sakupljeno je 104.000 dinara, a sredstva će ravnomerno biti uručena oboleloj deci za koju je bazar bio organizovan.

 

Foto i tekst: M. Bečejac

(Opširnije u štampanom izdanju)