„OPEL ĆIRKOM”: Nova sniženja za buduće vlasnike

U prodajnom i servisnom centru „Opel Ćirkom” na snazi su popusti koji traju od 20. maja do kraja juna. Pojedina vozila su snižena čak i do 28,5 odsto (Meriva), a najnovija Opel astra K  sada košta 13.890 evra.
– Količine ovakvih vozila su ograničene, a vozila se nalaze na lageru- navode u prodajnom salonu „Ćirkoma”.
Još jedna od novina jeste i finansiranje putem „opel” lizinga za sva poljoprivredna gazdinstva, koja, pored subvencionisane kamate od  2,49 odsto, imaju i mogućnost plaćanja rata na kvartalnom ili polugodišnjem nivou. Pravna lica i preduzetnici takođe imaju mogućnost kupovine vozila pod kamatnim stopama koje su subvencionisane od strane „Ćirkoma”.
– Popusti takođe postoje i u servisnoj ponudi, poput akcije za kontrolu i dopunu klima uređaja, kao i za detaljan pregled automobila. One isto traju do juna – podsećaju u „Ćirkomovom” „opel” servisu.
Oni pozivaju i sve vlasnike „opel” vozila koja su došla iz uvoza na detaljan pregled automobila, koji podrazumeva gratis kontrolu kočnica i amortizera kao i kontrolu stanja kilometar sata kako bi se otklonile sumnje da li je kilometraža štelovana prilikom kupoprodaje.
Prodajni i servisni centar „Opel Ćirkom” nalazi se u novoj industrijskoj zoni „Jugoistok” Ečka, a zainteresovani se mogu raspitati za cenu vozila ili za termin posete servisu na brojeve telefona: 023/3150000, prodajni salon: 063/560607 i servisno odeljenje: 062/241928.

M.M.

Zadovoljni postignutim
– Zaista možemo biti izuzetno zadovoljni rezultatima u prvih šest  meseci rada. Rast prodaje vozila i veliki broj novih klijenata u servisnom odeljenju nam daje za pravo da sa sigurnošću možemo da tvrdimo da su ponude i akcije koje smo klijentima nudili u prvoj polovini godine bili pun pogodak- sa ponosom ističu u „Opel Ćirkomu”.