„OPEL ĆIRKOM”: Vruće leto – cene u minusu

U Prodajnom i servisnom centru „Opel Ćirkom“ najavili su da će tokom juna meseca za sve koji posete njihov salon i odluče se za kupovinu vozila, odobriti dodatne popuste na one već postojeće. Ova specijalna akcija je validna samo za vozila sa lagera.

– Naravno, nisu zaboravljene ni stranke koje nisu u mogućnosti da priušte sebi novi automobil pa je za njih osmišljeno nekoliko sjajnih akcija koje će njihov postojeći automobil da osveži i osigura na putu. Neke od akcija koje su validne jesu provera sigurnosnih i bezbednosnih kočionih sistema i trapa vozila, provera i dopuna klima uredjaja, čišćenje i kontrola benzinskih dizni kod svih modela i marki automobila ali i mogućnost da se detaljno uradi pregled i kontrola kompletnog vozila – naglašavaju u servisu „Ćirkoma”.

U „Opelovom“ salonu najavljuju da u prvim danima juna pokreću akciju u servisnom odeljenju kakva do sad nije zabeležena u našem gradu, a koja će se odnositi na verne korisnike servisnih usluga „Opel Ćirkoma”.

-Kao uvod u ovu akciju doneta je odluku da časte sa 10 odnosno sa 15 odsto popusta sve korisnike servisnih usluga čiji račun za delove prelazi 30.000 odnosno 50.000 dinara- rekli su u „Opelovom” servisu.

Prodajni i servisni centar „Opel Ćirkom“, se nalazi na dobro poznatoj lokaciji, u novoj Industrijskoj zoni „Jugoistok” Ečka, a klijenti se mogu raspitati oko cena vozila ili zakazati termin posete servisu na brojeve telefona 023/3150000, prodajni salon 063/560607 i servisno odeljenje 062/241928.
S.V.