OTVOREN NOVI „PERSU“ MARKET U FEKETIĆU: Poklon paketi, cegeri i brojni popusti

Na adresi Maršala Tita 28 u Feketiću, u četvrtak 29. septembra, otvoren je novi „Persu“ market.
Kako iz ove domaće kompanije napominju, novi market u prostoru od oko 225 metara kvadratnih nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom objektu, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Posebno je uređena sekcija usluge, pa je tako komšijama u Feketiću na raspolaganju bogata ponuda gotovih jela, besplatno pečenje mesa i pekarskih proizvoda, ali i obrok salate za one u žurbi.

– Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, ali i greb greb karticama uz mogućnost ostvaranje popusta do 50 odsto.” – poručili su iz „Persu“ marketa.
Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu „Persu osoblja“, komšije u Feketiću će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini.