OTVOREN NOVI VELNES CENTAR U SARAJLIJINOJ ULICI: U ponudi i fiš spa

„Omi Spa”, centar lepote i zdravlja u Zrenjaninu, je osmišljen da posetiocima pruži relaksaciju, užitak i preporod. U ovom centru po prvi put zainteresovani mogu sebi priuštiti, pored ostalih tretmana i fiš spa (tretman sa ribicama) kao i infracrvenu i bio saunu.

– Infracrvena sauna smanjuje bol u mišićima, kostima i zglobovima, vrši detoksikaciju organizma, pospešuje mršavljenje. Bio sauna je preporučljiva onima koji imaju problema sa disajnim putevima i zadržavanjem vode u organizmu. Obe saune se postepeno zagrevaju, temperature se kreću od 50 do 60 stepeni – navode u „Omi Spa” centru.

Takođe, nudi se i više vrsta masaža, mezoterapija bez igle, kao i pedikir.

Na raspologanju su: relaks masaža, sportska masaža, manuelna limfna drenaža, refleksologija (masaža nogu), anticelulit masaža i aromaterapijska masaža.

U ponudi „Omi Spa” centra su i odlični promo paketi i to infracrvena i biosauna uz relaks masažu, anticelulit paket od 10 tretmana, fiš spa i piling uz refleksologija stopala.

Centar se nalazi na adresi Sarajlijina 2A ( kod biroa za zapošljavanje). Sve informacije mogu se dobiti putem brojeva telefona 023 / 603 904, 064 / 487 9177, putem mejla i internet stranice

info@omispa.rs i www.omispa.rs.