OTVOREN TENISKI TEREN U ELEMIRU: Na radost dece i odraslih

Elemir je danas dobio teniski teren kapaciteta 300 mesta, čiju izgradnju je podržala kompanija „NIS“ u okviru programa „Zajednici zajedno“. Teren će se koristiti svakodnevno, za decu do 18 godina biće besplatno, dok će odrasli plaćati cenu termina 100 dinara.

Svečanom otvaranju terena od šljake, prisustvovali su gradonačelnik Čedomir Janjić sa saradnicima, predstavnici kompanije „NIS“, Pero Pilipović, član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice i vanredne situacije, Marko Kovačević, predsednik Saveta Mesne zajednice Elemir, kao i osnovci iz OŠ „Svetozar Marković Toza“…

20181015 елемир тенис терен 3

– Trudimo se da poboljšamo uslove za treniranje naših sportista. Jedan od prioriteta je da sklanjamo decu sa ulice, a sport je pravi način da to postignemo. Zahvaljujem se „Naftnoj industriji Srbije“ što smo zajedno realizovali 139. projekat na teritoriji Grada Zrenjanina i nadam se da će mnogo dece, kao i odrasli, koristiti ovaj teren – poručio je Čedomir Janjić.

Kroz program „Zajednici zajedno“ protekle godine NIS je podržao četiri projekta u Zrenjaninu u oblasti sporta za čiju realizaciju je uloženo 12,5 miliona dinara.

I.I.

Foto: Z. Dedić

Opširnije u štampanom izdanju

20181015 елемир тенис терен

20181015 елемир тенис терен 2

20181015 елемир тенис терен 666