„PERSU MARKETI“: Dar za svaku novorođenu bebu svojih zaposlenih


Odlukom rukovodstva „Persu marketa“, svi zaposleni koji postanu roditelji u 2020. godini, dobiće finansijsku podršku u iznosu od 30.000 dinara, kao i poklon paket u kome se nalaze proizvodi namenjeni novorođenim članovima „Persu“ zajednice.
Ceo projekat je nazvan „Super beba“ jer je, kako se navodi iz kompanije, inspirisan upravo njihovim zaposlenima za koje veruju da će biti i super roditelji.
– U 2020. ulazimo sa mnogo ideja, rezolucija, planova, a podršku u svemu nam svakodnevno pružaju naši zaposleni. Kako će neki od njih u ovoj godini postati roditelji, želimo da darujemo njihove bebe. Nadamo se da će ovaj naš korak doprineti i povećanju nataliteta, te da će se broj novorođenih beba povećati u svim mestima u kojima poslujemo – izjavio je Darko Bjeloglav, direktor u kompaniji „Persu“.
Povećanje zarada i projekat „Super bebe“ prve su u nizu akcija koje će kompanija preduzeti i time potvrditi reputaciju dobrog poslodavca. Ujedno, to je i način da kompanija kaže hvala svojim zaposlenima, koji su, kako navodi rukovodstvo, doprineli da se „Persu marketi“ od drugih razlikuju upravo po ljubaznosti, predusretljivosti i iskrenoj komšijskoj podršci.
L.Z.