POČELA GRAĐEVINSKA SEZONA U ZRENjANINU: Gradonačelnik posetio radove u Mužlji

U zrenjaninskom naselju Mužlja u toku su radovi na asfaltiranju ulica, i to Durmitorske, Lovćenske i Dinarske. Radove je obišao sa saradnicima gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i tom prilikom je porazgovarao sa stanovnici ulica koje se rade, ali i onima čije ulice nisu uključenje u obnovu, on se tom prilikom obratio okupljenima građanima.
– Kao što vidite otvorili smo građevinsku sezonu u gradu, radimo sanaciju asfalta na teritoriji celog grada vrlo brzo ćemo preći i na naseljena mesta, u Mužlji decenijama nije ulagano dovoljno u putnu infrastrukturu situacija je prilično loša. Za sada je u planu rekontrukcija četiri ulice dužine oko 800 metara, dok je vrednost radova blizu osam miliona dinara – rekao je gradonačelnik.
Janjić je dodao još i to da su mu se žalili građani
iz susednih ulica koje nisu uključene u obnovu i rekao je da će obići i te ulice i da će se potruditi da i one budu uključene u obnovu.
– U gradu Zrenjaninu je asfaltirano blizu 97 odsto ulica, ostatak koji nije asfaltiran
, izostavljen je zato što u tim ulicama nisu rešeni vlasnički odnosi, ali mi ćemo se potruditi da i to rešimo kako bi građani tih ulica mogli da dobiju kvalitetan asfalt – istakao je gradonačelnik Janjić
Gradonačelnika je dočekao predsednik Saveta mesne zajednice Mužlja Ervin Palatinuš koji se zahvalio u ime Mužljanaca na pomoći koju Gradska uprava i gradonačelnik pružaju građanima Mužlje.

Ž. M.

Foto: Jovan D. Njegović