POZORIŠNE PREDSTAVE ZA VIKEND U KULTURNOM CENTRU: „Večera budala“ i „Divljožder“

Narodno pozorište „Toša Jovanović” nastavlja igranje svojih predstava na sceni Kulturnog centra dok traju radovi na rekonstrukciji krova pozorišne zgrade. Ovog petka, 13. novembra, sa početkom od 20 časova igraće se hit predstava „Večera budala” koja dugo nije bila na repertoaru. Za najmlađu publiku i njihove roditelje u nedelju, 15. novembra, u 18 časova biće izvedena lutkarska predstava „Divljožder”.

Karte po ceni od 300 din za dramske i 150 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima i subotom od 10 h do 12 h i od 18 h do 20 h, ili rezervisati putem telefona 560-136 (biletarnica). Đaci, studenti i penzioneri imaju redovan popust za naše predstave – cena karte sa popustom je 200 din.

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog uvedenih epidemioloških mera – nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU isključivo putem telefona biletarnice (560-136) ili lično na biletarnici i da ih PREUZMU na biletarnici Pozorišta u toku nedelje, a ne na dan igranja predstave jer se tada karte NEĆE PRODAVATI zbog epidemioloških mera koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorijama, a koje su donete kako bi onemogućile nebezbedna okupljanja i smanjile verovatnoću zaražavanja kovidom-19.

Pozorište zadržava pravo izmene repertoara.