PRAZNIČNI POPUST U PRODAVNICI „AUDIOVOKS“: 2.000 dinara za proveru sluha

U vreme praznika i darivanja kompanija „Audiovoks” je odlučila sugrađanima da pokloni uslugu provere sluha koja vredi 2.000 dinara.
– Ukoliko ne čujete dobro iskoristite prazničnu akciju besplatne provere sluha u „Audiovoksu” i uđite u Novu godinu sa boljim sluhom. Dobar sluh pravi razliku u velikom broju situacija u komunikaciji sa porodicom i prijateljima, prilikom gledanja televizije, učešćem u saobraćaju i dr. Ako želite da u Novoj godini opet uživate u igri sa najdražima, da slušate omiljenu muziku, da ponovo uživate u priči i druženju sa dragim osobama, ne odlažite rešenje da ponovo čujete bolje, pozovite „Audiovoks“ za bolji sluh – saopštili su u ovoj kompaniji.
Svi oni koji dođu na pregled mogu da očekuju besplatnu proveru sluha uz savet sa tim u vezi, bez čekanja u redu, uz zakazivanje termina. Takođe, potencijalne mušterije mogu besplatno da probaju slušni aparat, a ukoliko reše da ga kupe dobiće popust od pet hiljada dinara, a postoji mogućnost i plaćanja na 12 rata.
Zakažite besplatni termin za proveru sluha u predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023/511-708. Radno vreme je radnim danima od 8 do 15 časova a predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksadra Prvog Karađorđevića 28 (Tržni centar „Pink“).
Akcija traje do 22. decembra a broj termina je ograničen.


S.V.