PRIBLIŽAVA SE POČETAK ŠKOLSKE GODINE: Knjižara „Novosti“ spremna za prvi čas

Najveći izbor rančeva i školskog pribora po povoljnim cenama, naši sugrađani mogu da pronađu u knjižari „Novosti“ koja se nalazi na Žitnom trgu na dve lokacije, broj 4 i 6, i u glavnoj ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića broj 49. Mlađu decu najviše interesuju ranci sa omiljenim junacima iz crtanih filmova (Frozen, Spajdermen, Mini i Miki), dok se stariji učenici odlučuju za sportske varijante. Za đake prvake pogodni su anatomski rančevi, a mogu da se kupe za 2.999 dinara. Stariji školarci mogu da pronađu ranac i za 999,00 dinara, kao i da izaberu i kvalitetnu pernicu. Za ljubitelje fudbala u ponudi su rančevi i školski pribor sa amblemima fudbalskih klubova „Crvena zvezda“ i „Partizan“, „Barselona“, „Real Madrid“… Sveska A5 formata košta 9,90 dinara, dok za sveske sa likovima Diznijevih junaka treba izdvojiti nešto više novca.
Knjižara je dobro opremljena školskim priborom. Flomasteri, vodene i drvene boje i tempere mogu da se kupe za 99,00 dinara. Rezači, gumice, grafitne olovke, uvijači za sveske koštaju po desetak dinara. U ponudi su i blokovi za crtanje, pribor za tehničko i muzički instrumenti. Geografski i istorijski atlasi na srpskom i mađarskom jeziku koštaju 699 dinara. Velik je i izbor rečnika stranih reči na engleskom, ruskom, mađarskom, pa i kineskom jeziku.
U ponudi su i table za crtanje, rapidografi, šestari, lenjiri, nemačke marke „Rotring“ ili italijanske „Aristo“. Domaći proizvođač „Univerzal“ ima povoljnu cenu rapidografa. Najveći izbor umetničkog programa češkog proizvođača „Kohinor“ takođe je u asortimanu Knjižare „Novosti”. U ponudi su uljane i akrilne boje, pasteli, blokovi za crtanje, profesionalne četkice, štafelaji kao i slikarsko platno.
Vlasnica Knjižare „Novosti” Vera Milojević ističe da se u knjižari radi i fotokopiranje, koričenje, štampanje sa USB-a, očitavanje ličnih karti, vozačkih dozvola, zdravstvenih knjižica, kao i fotokopiranje u boji. Knjižara je radnim danima i subotom otvorena od 8 do 20 časova. Sve informacije zainteresovani mogu da dobiju i telefonom pozivajuči brojeve: 521-644, 533-438 i 528-590 i 063/805-2934.
Osnovci i srednjoškolci u Knjižari „Novosti“ mogu da kupe i sve udžbenike za predstojeću školsku godinu. Zastupljene su sve izdavačke kuće: „Zavod za izdavanje udžbenika“, „Kreativni centar“, „Logos“, „Klet“ i ostale koje su predviđene u nastavnim planovima i programima. U ponudi su udžbenici na srpskom, mađarskom, rumunskom i rusinskom jeziku.
Knjižara vodi računa o kupovnoj moći građana, pa nudi i povoljne uslove plaćanja. Za gotovinsko plaćanje odobrava se 10 odsto popusta. Račun je moguće platiti i u ratama i to čekovima i građana putem administrativnih zabrana.

knjizara 10 knjizara 11 knjizara 2 knjizara 3 knjizara 4 knjizara 5 knjizara 6 knjizara 7 knjizara 8 knjizara 9