PRIJATELJ NOVOGODIŠNJEG KVIZA „ZRENJANINA“ I „SHOWROOM GRUBIN”. Par anatomskih klompi za srećnog učesnika

Najveći izbor „Grubin” anatomske obuće Zrenjaninci mogu da vide i kupe u „Showroom Grubin”, prodavnici u Tržnom centru „Pink”, u lokalu broj 3, koja postoji već dve godine u našem gradu.
Upravo ova prodavnica je i jedan od prijatelja kviza lista „Zrenjanin” i ona će dodeliti par anatomskih klompi. One su iz „Grubinovog” toplog programa i predviđene su za sve uzraste. Izuzetno se udobne, opuštaju noge, preporučuju se i sportistima koji se oporavaljaju od neke povrede.
Novina u „Grubinu” su anatomski ulošci, kao i ulošci koji se mogu napraviti prema snimku lekara specijaliste. Nude se takođe i kreme za proširene vene, sportski gelovi za pete i kreme protiv stvaranja žuljeva.
U ovom butiku kupci mogu da isprobaju razne modele klompi, apostolki, sandala, kao i patofni za decu i odrasle, a mogu i da naruče posebne modele. Dakle sav asortiman „Grubinove” obuće zastupljen je u „Showroom Grubin”.
Ovakva obuća je posebno potrebna onima koji mnogo stoje ili mnogo šetaju tokom radnog vremena, medicinskim radnicima, ili onima koji rade u fabrikama na traci.