PRIZNANJA PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

„Drekslmajeru” za uspeh, Todorovićki kao liderki

Na svečanom delu sednice Skupštine Privredne komore Srbije, prošlog petka, 14. decembra, dodeljene su nagrade kompanijama, institucijama i pojedincima za postignute rezultate i angažovanje u 2018, kao i veliki doprinos razvoju srpske privrede i jačanju njene pozicije na međunarodnom tržištu.
Uručeno je 67 priznanja u tri kategorije, kao i tri posebne nagrade. Iz srednjeg Banata među dobitnicima Jubilarne nagrade Privredne komore Srbije su zrenjaninski „Dijamant” ad (za osam decenija poslovanja), kao i PD „Vojvodina” doo iz Novog Miloševa (za 60 godina poslovanja).
Za poslovni uspeh nagrađen član PKS iz ovog dela Banata je „Drekslmajer automotiv” iz Zrenjanina. U kategoriji Poslovnog lidera nagrađeno je 16 pojedinaca, a među njima iz zrenjaninskog regiona je samo Tatjana Todorović, direktor „Agro dukata”
Priznanja Privredne komore Srbije ustanovljene su 24. januara 1969. godine. Dobitnici su uvek bili oni koji su se svojim radom, angažovanjem i rezultatima istakli kao najuspešniji i najbolji, koji su se nametnuli kao lideri i nosioci privrednog razvoja Srbije.

Z. D.