PRIZNANJA ZA KOMPANIJU „DIJAMANT” NA POLJOPRIVREDNOM SAJMU: Nagrade za kvalitet za sedam proizvoda

Na 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, jednom od značajnijih agro-biznis događaja regiona, kompanija „Dijamant” osvojila je u dve kategorije prestižne nagrade za svoje proizvode. Ova manifestacija okuplja veliki broj izlagača iz različitih zemalja sa ciljem podsticanja međudržavne i privredne saradnje kompanija.

Prvo mesto i Veliki šampionski pehar za visok kvalitet, a tri Velike zlatne medalje dodeljene su „Dijamant“ suncokretovom ulju, „Dobro jutro“ margarinu sa mlekom i „Dijamant“ Classic Majonezu, u robnoj grupi biljna ulja i srodni proizvodi.

Još jedan pokazatelj da je „Dijamant” lider kvaliteta jesu i tri Zlatne medalje za proizvode „Omegol“ mešano rafinisano ulje, „Ekspert“ margarin za peciva, torte i kolače i „Dijamant“ Majonez Light.

U drugoj robnoj grupi, koja obuhvata proizvode na bazi žita i brašna, za Pšenično ekstra belo brašno T-400, kompanija je osvojila Zlatnu medalju.

– Iza svih priznanja kompanije „Dijamant” stoji kontinuirano ulaganje u proizvodne procese i inovacije, kako bismo opravdali poverenje i lojalnost naših potrošača koji su uz nas već osam decenija. Izuzetno smo ponosni što smo i ove godine nosioci prestižnih nagrada na ovom značajnom događaju, a koje su pokazatelj kvaliteta, truda i zalaganja – izjavila je Bojana Petrašek Dunđerski, brend menadžer  „Dijamanta”.

Zrenjaninska uljara konstantno ulaže u proizvodne procese i širenje kapaciteta fabrike, kako bi ostala sinonim za kvalitet i učvrstila lidersku poziciju u regionu, a priznanja i nagrade rezultat su pažljivog odabira sirovina i primene savremenih tehnoloških procesa u prehrambenoj industriji.