PRIZNANJA ZA KOMPANIJU „DIJAMANT“: Poverenje potrošača je merilo uspešnosti

Na osnovu glasova potrošača četiri proizvoda „Dijamanta“ osvojila su prestižni pečat za kategorije kečapa i majoneza. Tokom istraživanja „Izabran proizvod godine“ kupci su izdvojili blagi kečap, jedan od najpoznatijih proizvoda Kompanije, kao i kečap bez dodatog šećera, po svom sastavu jedinstven na tržištu. Nagrađen je i Dijamant light – niskokalorični majonez, kao i majonez kulen iz linije „Ukusi tradicije“.

Kako iz Kompanije kažu, priznanja koja dolaze od potrošača, pravo su merilo uspešnosti poslovanja i kvaliteta proizvoda.

– Vrednujemo njihov sud i mišljenja, i na osnovu toga kreiramo tržišnu ponudu. Ponosan sam što su čak četiri naša proizvoda nagrađena. Priznanja će nam biti podstrek da nastavimo da pomeramo granice i još više ulažemo u proizvodne procese i kapacitete – izjavio je Filipos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije „Dijamant“.

Nagrada za proizvod godine dodeljuje se na osnovu glasova potrošača putem nacionalno reprezentativne ankete, koju sprovodi istraživačka kompanija „NielsenIQ“. Nagrađeni proizvodi imaju pravo da pečat koriste u svojim marketinškim komunikacijama tokom jedne godine.