PRIZNANJE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE: „Mlekoproduktu” nagrada za poslovni uspeh

Zrenjaninska kompaniji „Mlekoprodukt” dobitnik je priznanja nagrade Privredne komore Srbije za 2019. godinu, za ostvarene rezultate tokom ove poslovne godine i za doprinos razvoju i unapređenju srpske privrede i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu, čime je kompanija još jednom potvrdila da okuplja pobednički tim. Nagrada je uručena juče.

Zahvaljujući izuzetnim rezultatima tokom ove godine, „Mlekoprodukt“ je danas jedna od najbolje rangiranih kompanija iz oblasti mlekarske industrije i daje značajan doprinos razvoju poljoprivrede u celini, što dodatno potvrđuju i brojna društvena priznanja koja je kompanija dobila.

– U godinama koje su iza nas, uložili smo mnogo u podizanje kvaliteta naših proizvoda, u ponudu smo uveli značajne novine, a kao kompanija činimo sve da obezbedimo dobre uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta zaposlenih. Zaposleni su nam najvažniji resurs, zbog čega putem anketa merimo njihovo zadovoljstvo sa ciljem da poboljšamo ambijent i uslove na radnom mestu. Nagrada koju smo dobili, predstavlja potvrdu da smo na pravom putu i ujedno obavezuje nas da u budućnosti ostvarujemo još bolje rezultate – rekao je Andrej Beslać, direktor „Mlekoprodukta“.

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije dodeljeno je ukupno 38 priznanja – 20 plaketa za poslovni uspeh, 16 povelja za poslovnog lidera i dve specijalne nagrade predstavnicima medija za doprinos informisanju javnosti o poslovanju privrede i PKS.

M. Bečejac

Foto: Mlekoprodukt