PRODAT ZRENJANINSKI „AVIV PARK”

Šoping centar  BIG novi vlasnik

Kompanija „BIG Shopping centers” potpisala je ugovor o kupovini 100 odsto vlasništva „Aviv parka” Zrenjanin. BIG je tako postao vlasnik sedam tržnih centara u Srbiji, od kojih se četiri nalazi u Vojvodini (Novi Sad, Inđija, Pančevo i Zrenjanin).
– Odnos sa građanima Vojvodine nam je veoma važan, nastavićemo da podržavamo i investiramo u ovaj region – istakao je Robert Jahav (Robert Yahav), izvršni direktor „BIG Šoping centra” Srbija.
„Aviv park” Zrenjanin prostire se na površini od 25.000 kvadratnih metara, i ima 100 odsto popunjene kapacitete. U tržnom centru postoji supermarket, bioskop, niz kafea i restorana, mnogo prodavnica i butika koji prodaju odeću i obuću, sportske radnje, prodavnice dečije opreme…
BIG je otvorio svoj prvi tržni centar u Novom Sadu 2012. godine i od tada je prihvaćen kao lokalni brend od strane svih građana Vojvodine. Osim tržnih centara, Kompanija realizuje četiri projekta u kategorijama stambenog, poslovnog i logističkog prostora. BIG će nastaviti da investira u Srbiji, na Balkanu i regionima Centralne i Istočne Evrope.
J. Šormaz