PROJEKAT UNIJE POSLODAVACA ZRENJANINA: Kreiranje zajedničkog portala

Preduzetnici regiona mogu, u saradnji sa Unijom poslodavaca Zrenjanina, da učestvuju u kreiranju internet portala posredstvom kog će moći da „oglase“ svoju ponudu i nađu potrebne informacije o slobodnim kapacitetima, novinama u poslovno pravnoj regulativi u privredi. Portal će u osnovnim konturama početi da funkcioniše u novembru.

Ovo su na današnjem susretu sa predstavnicima medija izjavili predsednik Unije poslodavaca Zrenjanina ( UPZ) Goran Nešić, direktor firme „Diginet“ i Izabela Kiš, izvršni direktor UPZ i menadžer projekta „Virtuelni inkubator“.

Osnivači „Virtuelnog inkubatora“ – Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina i Razvojna agencija Srbije (RAS) finansiraju ovaj poduhvat sumom od milion i po dinara. Portal će imati otvoreni i „zatovoreni“ deo – samo za članice UPS.

Danas je saopšteno da će zainteresovane firme imati maksimalne mogućnosti da ažuriraju svoje predstavljanje u „Virtuelnom inkubatoru“.

UPZ ima 130 firmi članica koje zapošljavaju 4.154 radnika, što je ozbiljno učešće u ukupnom broju zaposlenih u regonu od 38 hiljada.

M. S-n.

Poslovni inkubator GORAN NESIC