PROVEDITE PRVOMAJSKE PRAZNIKE U DVORCU KAŠTEL: Oaza mira u stoletnom parku

Ukoliko ne znate gde biste proveli 1. maj sa vašim najmilijima, letnja bašta Dvorca Kaštel je pravi izbor. Budite njihovi gosti, rezervišite vaše mesto na vreme i uživajte u oazi mira stoletnog parka, a atmosferu će upotpuniti tamburaši. Za sve koji žele da provedu ovaj praznik u Kaštelu, od 28. aprila do 2. maja, mogu iskoristiti promociju 30 odsto na originalnu cenu noćenja sa doručkom. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 023/881-013 ili putem imejla: office@kastelecka.com
Kaštel Ečka, dvorac zadužbina grofa Lukača Lazara i njegovih potomaka, izgrađen je u lovačkom stilu u 19. veku. Predstavljao je centar okupljanja mađarske aristokratije, ljubitelja lova i prirode, i jedan od najuglednijih poseda Austro-Ugarske. Nalazi se na 60 kilometara severno od Beograda i svega 7 km od Zrenjanina, u selu Ečka, u multietničkom naselju koje je sačuvalo specifičnu kulturu.
Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u objekat koji svojim gostima pruža nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu, inspirisan aristokratskom prošlošću. Dvorac raspolaže sa 38 soba i sedam apartmana, koje su mešavina modernog i srednjovekovnog dizajna. U balskoj dvorani, koja je pretvorena u restoran, gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele. Zbog svoje okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, Dvorac Kaštel je idealan za poslovne ljude, kongrese, bankete, proslave, promocije i različite druge manifestacije.
I.I.