PRVA RUSKA BILJNA APOTEKA U ZRENJANINU

Vaš kutak prirode

Prirodni preparati za očuvanje zdravlja, kao i oni za održavanje lične i higijene doma, kako ruskih tako i domaćih proizvođača, ulaze u široku lepezu proizvoda „Eko zone”, prve ruske biljne apoteke u Zrenjaninu, koja se nalazi u Pupinovoj 11.
– Od početka jula moguće je plaćanje i platnim karticama, a kupcima smo pripremili i fantastične letnje popuste od 20 do 50 odsto na velikom delu asortimana – kaže Aleksandra Stojanović, direktorka „Eko zone”.
Ova trgovina u svojoj ponudi ima prirodne ruske i domaće šampone i balzame za kosu, šampone sa hidrolatima, zatim losione protiv seboreje i peruti, kao i losione za rast i protiv opadanja kose.
Prirodne kreme, organska ulja, puteri i bioserumi za negu normalne, suve, masne i problematične kože, kao i antiridi, pilinzi i maske za lice, zajedno sa melemima i losionima protiv akni i bubuljica, čine još jedan segment ponude biljne apoteke „Eko zona”.
– „Biočaga”, „biodihidrokvercetin”, „mačija kandža”, „toksfajter” , „svjatodar” i „kapilar” neki su od proizvoda ruske fitofarmacije koji pomažu pri detoksikaciji i jačanju imuniteta – kažu u „Eko zoni”.
U „Eko Zoni” po akcijskim cenama mogu se naći preparati sa srebrnom vodom za pranje posuđa, voća i povrća, dečijih igračaka, bio-sapuni, kao i hipoalergijski gelovi i omekšivači za pranje veša.

S. V.