REAKCIJA SK „BANAT” POSLE SLIKA SMEĆA U HALI: Trudili smo se da organizacija bude perfektna

Protekle nedelje završen je Svetski kup za stonotenisere, a naša redakcija izvestila je o smeću zatečenom u VIP loži nakon ovog turnira. Našem listu potom se javio Dmitar Majstorović, predsednik stonoteniskog kluba Banat i jedan od organizatora ovog velikog takmičenja.

– Zaista smo se trudili da ceo događaj protekne na visokom nivou, od takmičenja pa do svakog drugog detalja. Dosta vremena i novca smo uložili kako bi i higijena bila na visokom nivou. Mala količina smeća na jednom mesto u loži je je bio sitan previd u odnosu na sve što smo uradili, ostavili smo svaki drugi centimetar Kristalne dvorane očišćenim, toaleti su bili čisti, kao i hodnik i svaki drugi prostor. Dobili smo visoke ocene za organizaciju i od svetskih stonoteniskih zvaničnika, od Sime Salapure pomoćnika Gradonačelnika Zrenjanina, Bojana Mijatova direktora Javne ustanove Sportski objekti i od mnogih drugih, tako da sa ponosom mogu da kažem da smo prezadovoljni organizacijom takmičenja – rekao je Dmitar Majstorović.

Činjenica je da posle velikih takmičenja uvek ostaje dosta smeća u zrenjaninskim halama, a neretko se nalaze polomljene stolice i drugi rekviziti, tako je svaki apel posetiocama utakmica da se ponašaju kao kod svoje kuće i da čuvaju našu Kristalnu dvoranu dobro došao.

D.P.

Nakon stonoteniskog turnira