SAJAM ZRBIZNET: Umrežavanje privrede regiona

Sajamska manifestacija ZRBIZNET će, u organizaciji Unije poslodavaca Srbije – „Poslodavci Zrenjanina“ i Grada Zrenjanina, biti održana u hali sportova „Medison“ 29. i 30. septembra. Protokol o saradnji u organizovanju te manifestacije potpisali su danas gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik Upravnog odbora „Poslodavaca Zrenjanina“ Goran Nešić.

zr 0004_ zr 0007_ zr 0008_
– Sajam će biti moderniji, prilagođen potrebama i mogućnostima privrede ovog regiona. Zajednički cilj nam je umrežavanje privrede Srednjobanatskog okruga, od malih i mikro preduzeća, do velikih. Imamo odličan prostor u nedavno renoviranom „Medisonu“, kakvim ne mogu da se pohvale ni veći regionalni centri – izjavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
Goran Nešić se zahvalio najodgovornijim ljudima grada i pojasnio šta je planirano da se održi tokom trajanja sajma.

zr 0005_ zr 0009_
– Imali smo „Inokoop“, sada krećemo u nešto savremenije. Ideja, odnosno slogan manifestacije je „Poveži se“. Obezbedićemo održavanje savremeno koncipiranih sastanaka, edukativnih tribina, predavanja o aktulenim privrednim temama, kao i kontakte sa eventualnim novim partnerima. Želimo da se najpre međusobno bolje upoznamo i povežemo, da bi sa više uspeha nastupali na širem tržištu – domaćem i internacionalnom. Regionalnim sajmovima pripada budućnost – ističe Nešić.
Izabela Kiš, direktorka UPS -„Poslodavci Zrenjanina“ naglasila je potrebu novih zajedničkih poslova kroz bolje povezivanje lokalnih firmi.
– Verujem da ćemo uspeti da uključimo veći broj naših firmi, velike i male kompanije, privredna društva i preduzetnike. Fokus je na malim kompanijama, ali ćemo pozvati i velike – rekla je Izabela Kiš.
Prijavljivanje za učešće na ZRBIZNET moguće je posredstvom Kancelarije Unije poslodavaca Srbije -„Poslodavci Zrenjanina“, čije je sedište u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 15/3 u Zrenjaninu, a kotizacija je, kako je rečeno, minimalna.
M. S-n.

zr 0006_