ŠKOLA RAČUNARA „NIMIKO”: Diplome za polaznike iz „Drekslmajera”

Menadžment firme „Drekslmajer” je odavno prepoznao potrebu za obukom i sticanjem novih znanja svojih zaposlenih. Tako je od septembara do decembara prošle godine, u saradnji sa Školom računara „Nimiko” organizovana informatička obuka za zaposlene, za korišćenje programa Excel. Potrebne teme i gradivo koje će se raditi je dogovoren po želji „Drekslmajera”, a plan rada, predavanja i zadatke su pripremili predavači škole „Nimiko”.

Povodom uspešno završene obuke, u sredu, 17. aprila, 178 polaznika je dobilo diplome.

– Rad u firmi „Drekslmajer” je bio specifičan. Svi zaposleni uspešno koriste računar na poslu, a mi smo imali zadatak da ih pripremimo i obučimo za korišćenje programa Excel. Obuka je organizovana kroz osnovni i napredni kurs. „Nimiko” je međunarodno ovlašćeni Test centar i gradivo smo pripremali po tom planu, ali smo primere i zadatke prilagodili potrebama „Drekslmajera” – rekla nam je Dragana Milekić iz „Nimika”.

U toku prve nedelje smo bili iznenađeni željom i voljom zaposlenih da nauče korišćenje Excela, a tokom tri meseca zajedničkog rada smo uživali u stvarno prijatnoj i pozitivnoj atmosferi na časovima.

Predavač u većini grupa je bila Senka Zubić, profesor informatike. Doktorirala je programersko inženjerstvo u Holandiji. Njeno veliko iskustvo i profesionalan pristup nastavi potvrđuju i pozitivni komentari polaznika. Saradnja je,kažu polaznici, bila odlična.

 

M.Bečejac

Foto. J.Nj. Drndak