ŠKOLSKA GODINA U „NIMIKU“ POČINJE 17. SEPTEMBRA: Svi žele da budu programeri

U toku letnjeg raspusta, u Školi računara „Nimiko”održan je veliki broj kurseva. Polaznici su bili deca iz osnovnih i srednjih škola. Vlada veliko interesovanje za kurseve programiranja: Python, C++, C, C#, Java, PHP, HTML, CSS. Za sve ove kurseve, kako kažu u „Nimiku“, pripremljen je plan i program sa velikim brojem zadataka. Aktuelni su i kursevi za poznate programske alate: Corel, Photoshop, Web Design.
Škola uspešeno radi 23 godine. Međutim, ono što je najbitnije, a što u „Nimiku“ ističu jeste da je najvažnije naučiti i razumeti princip rada računara i programa kroz OSNOVNI KURS. Na njemu se uče oblasti: Windows, Word, Internet, Excel, PowerPoint. Tu se nauči osnova i principi za korišćenje bilo kojih drugih programa na računaru.

– Nova školska godina za decu počinje 17. septembra. Ove godine, počinjemo kurseve nastavom u učionici. Grupe su male – do 8 osoba i to je jedan od razloga što je kod nas kvalitetan rad. Predavač može da obrati pažnju na svakog polaznika, da svakome lično objasni i pokaže šta treba da se odradi – kažu u Školi računara „Nimiko“.
Sve dodatne informacije budući polaznici mogu dobiti na sajtu škole www.nimiko.co.rs, ili putem telefona 064 /13 18 314. Detalje mogu saznati i lično u školi, koja se nalazi u Slovačkoj ulici 3 u Zrenjaninu.