SNS odabrao kvalitetne kadrove!

Piše: Dalibor Bubnjević

Nakon dužeg čekanja, u sredu se na Skupštini grada zavrtela kadrovska vrteška! Mnogi rukovodioci su do momenta dopune dnevnog reda bili u stanju šoka. To je rezultat činjenice da nikome nije zagarantovana funkcija. Svačiji rad je podložan proveri. (Ne)očekivano, prve su u fokusu bile ustanove kulture.
Stručna javnost podržava nova kadrovska rešenja! Vladajuća stranka je, po svemu sudeći, odlučila da izabere najbolje iz svojih redova. Pritom, reč je o stučnjacima koji potiču iz institucija koje će predvoditi. Tako će na čelu Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ biti glumac Dejan Karlečik. Reč je o mladom čoveku koji je karijeru, između ostalog, do sada razvijao i na Akademiji. Sugrađani ga prepoznaju i po maestralnoj ulozi u TV seriji „Klan“.
Narodni muzej će preuzeti istoričar Siniša Onjin. Svojim radom je doprineo da sport zauzme zasluženo mesto u ovoj ustanovi. Sledi stope svoga oca koji je ostavio zapažen rezultat u Muzeju.
Na Skupštini je bilo reči i o jednom imenovanju koje nije iz domena kulture. O tome bih tek mogao da vam pišem, ali sam, nažalost, ostao bez prostora. Neko ove nedelje ima sreće… Ipak, nastavak sledi, uskoro…