ŠOPING CENTAR „AVIV PARK” PROSLAVIO TREĆU GODINU POSLOVANJA U ZRENJANINU

Rođendanska žurka uz „Tropiko” bend
Veliki broj naših sugrađana posetio je ,,Aviv park” u nedelju, 16. septembra, kako bi iskoristili razne popuste i pogodnosti do ponoći, a povod je bila proslava treće godine poslovanja ovog šoping centra u našem gradu.
Najmlađi su od 17 časova uživali u dečjem programu koji su im priredili animatori. U 20 časova nastupio je „Tropiko” bend i time upotpunio ,,Avivovu” rođendansku žurku. Zrenjaninci su puna dva sata đuskali i pevali pesme ove muzičke grupe koja je podigla slavljeničku atmosferu hitovima „Misliću na tebe”, „Šta ću tebi ja”, „Zauvek tvoj”, kao i pesmom koja je obeležila proteklu godinu – „Haluciniram”. Ovogodišnji hit „Tropiko” benda je pesma „Samo idi” koja je izazvala i najviše ovacija u publici.
Uoči koncerta frontmen grupe Aleksandar Saša Cvetković najavio je šta očekuje Zrenjanince.

22-1-3-Aviv
– Nije nam prvi put da nastupamo pred zrenjaninskom publikom, ali smo prvi put u „Aviv parku” i mislim da je ovo jedan od većih parkova ovakvog tipa u Srbiji. Što se repertoara tiče, publika će imati priliku da čuje dobar deo naših hitova koje vole i na koje su navikli, a otpevaćemo i par hitova naših kolega – izjavio je poznati pevač.
Saša je prokomentarisao i današnju muzičku scenu.
– Na našoj muzičkoj sceni se stalno nešto menja i to je po, mom mišljenju, jako dobro. Tako se niko neće ulenjiti i uvek će morati da radi na sebi i prati aktuelnosti. Za mene i „Tropiko” bend je to, takođe, izazov koji rado prihvatamo. Takav je i naš novi album. Neke pesme su drugačije, ali je više onih po kojima smo prepoznatljivi – dodaje frontmen benda.
U buticima, prodavnicama obuće, knjižarama, drogerijama, salonu lepote, restoranima bile su primetne gužve tokom celog dana, a tražilo se i mesto više za parking. Jedno je sigurno, zadovoljni su i prodavci i kupci.

M. Malbaški