SPORTSKI DAN U DRÄXLMAIERU: Više od 900 zaposlenih na terenima

Više od 900 zaposlenih u kompaniji Dräxlmaier takmičilo se na Sportskom danu održanom u nedelju, 20. maja, u Sportsko-rekreativnom centru „Partizan“. Nadmetanja su se odvijala u sedam kategorija: fudbal, basket, odbojka, stoni tenis, pikado, nadvlačenje konopca i kuvanje pasulja.

rsz_dsc_5106

Najveće interesovanje bilo je za takmičenje u kuvanju pasulja, za koje se prijavilo čak 47 ekipa, potom za takmičenje u pikadu, kao i u stonom tenisu.

DRÄXLMAIER Group je za sve učesnike obezbedio po hamburger i dva pića. Ekipe su imale organizovane grupe navijača koje su ih tokom utakmica zdušno bodrile sa tribina.

rsz_dsc_5044

Sportskom danu su prisustvovale i porodice zaposlenih. Deca su uživala u raznim igrama, ali najviše im se dopalo kada su nadvlačili konopac.

rsz_pehari-DRÄXLMAIER Group vidi Sportski dan kao dobru priliku da se okupe naši zaposleni i njihove porodice. Ovo je dan tokom kojeg možemo da se upoznamo bolje, sprijateljimo, poboljšamo komunikaciju i saradnju i budemo bolji tim. Srećan sam što je ovako velik broj zaposlenih danas na našem sportskom danu i što su sportski dan organizovali prvenstveno sami zaposleni – rekao je generalni direktor Michael Wagner.
Ovogodišnjem sportskom danu prisutvovale su i kolege iz Rumunije. Najboljim timovima u svakoj kategoriji dodeljeni su pehari i specijalne diplome.

Ceo dan protekao je u duhu fer pleja, druženja i dobre zabave, a završen je veseljem uz muziku.

DRÄXLMAIER Group u Zrenjaninu je i u oktobru prošle godine organizovao Sportski dan za svoje zaposlene. Na prvom Sportskom danu učestvovalo je oko 600 zaposlenih.

A tu je spisak pobedničkih ekipa i pojedinaca:

dreks fotke