SPORTSKI SAVEZ ZRENJANINA NAGRADIO POJEDINCE I KOLEKTIVE KOJI SU BILI NAJUSPEŠNIJI U PROŠLOJ GODINI

Marina i Viktor slavodobitnici

Anja Milovanović, karatistkinja KK Zrenjanin i Dimitrije Levajac, stonoteniser Banata i Stenesa najbolji su juniori, a među kadetima laureati su Dunja Rajić, karatistkinja Zadrugara i Luka Blagojević, odbojkaš Proletera.

Svečana dodela godišnjih nagrada Sportskog saveza Zrenjanina za 2018. godinu održana je u četvrtak po 13. put, a u 11 kategorija nagrađeno je 27 pojedinaca i kolektiva.
Najbolja seniorka je Marina Radičević, članica Karate kluba Zadrugar iz Lazareva. Ona je lane osvojila zlato na prvenstvu Evrope za mlađe seniorke, srebro i dve bronze na prvenstvu Balkana, kao i pregršt medalja na domaćim takmičenjima. Rvač Proletera Viktor Nemeš, osvajač bronze na svetskom i srebra na evropskom prvenstvu, nosilac brojnih titula i trofeja, laureat je među seniorima. Anja Milovanović, karatistkinja KK Zrenjanin i Dimitrije Levajac, stonoteniser Banata i Stenesa, najbolji su u juniorskoj konkurenciji. Među kadetima nagrađeni su Dunja Rajić, karatistkinja Zadrugara i Luka Blagojević, odbojkaš Proletera.
Među ženskim ekipama izdvojio se Kuglaški klub Kristal, a kod muških timova RK Proleter. Za prošlogodišnje uspehe nagrađeni su i juniorski tim KMF SAS, juniorke Tekvondo kluba Zrenjanin, kadetska ekipa FK Radnički Zrenjanin i kadetski sastav ŽKK Proleter 023.

B. MANDIĆ
Foto: Jovan Njegović Drndak

Opširnije u štampanom izdanju