…Šta ako?

…se izgubiš u gužvi na Danima piva?
SUZANA: Ej, nismo uspele da se nađemo na Danima piva, izvini, znaš kako je, verovatnoća da se nađeš sa nekim u toj masi je skoro pa nikakva…
IVA: Ma sve ok, znam. Srećom nismo bile same, ali mi je žao što nismo uspele da popijemo piće. Mada sam ja navikla na velike gužve na velikim festivalima. Posebno na Egzitu, gde je nekad nemoguća misija da dođeš sa jednog stejdža na drugi, a kamoli da se nađeš sa nekim.
SUZANA: Mislim da sam ove godine prvi put uspela da se nađem sa drugom iz Temerina na Čolinom koncertu, ali to je statistička greška. Jer sa jednom devojkom, sa kojom je trebalo da radim intervju, i sa tobom, nisam uspela da se nađem. Ne znam zašto još pokušavam da izvedem to da se nalazim sa ljudima na takvim feštama, ali uporna sam kao da čekam da mi namigne kurje oko..
IVA: Hahahaha blesava si…Ja sam imala sreće ovog puta i našla sam se uglavnom sa svima iako su bili na različitim stranama. Mada, u petak je bila takva gužva na Trgu slobode da sam samo pobegla odatle. Kako si se ti provela, kad već pričamo o Danima piva?
SUZANA: Super, svako veče sam bila u gradu! Oduševili me neki, neki smorili. Šta je fora sa Jabukom, svaka pesma kao remiks? Ovo im je drugi put da menjaju melodiju. Ja sam više za „old skul“. Balkanika me oduševila! Ne slušam tu vrstu muzike, ali zvuče o-d-l-i-č-n-o! Onog momka što peva da mi kupite za rođendan! Posle hrčka možemo na sledeći nivo – kupite mi pevača!
IVA: Meni je bilo odlično. Nisam očekivala mnogo, jer osim filharmonije ništa nije bilo po mom ukusu. Jedino u sredu nisam bila. Spojila sam lepo i korisno pa mi je na kraju ispalo dobro. Crvenu jabuku ne volim, tako da ne znam kako je bilo na koncertu. Balkaniku, nažalost, nisam stigla da slušam… Mislim da se hrčak lakše održava, čak se i sam pokriva.
SUZANA: Da, ni vodu ne traži! Ali ne peva.
IVA: Bruno je toliko smešan. Posebno kad se svađa sa tobom. Ne zna u šta se uvalio
SUZANA: Pa, malo je nezadovoljan mojim odusustvom za Dane piva, ali bar smo videli kakav je kad je uvređen i povređen!
Iva Božić – Suzana Kokavski