# Šta ako…Tvoje lice zvuči poznato?

Iva: Milana, je l‘ pratiš šou „Tvoje lice zvuči poznato”?
Milana: Ne pratim, mada sam gledala prvu sezonu pre par godina…Nije bilo loše… Sećam se kada je Knez imitirao Josipu Lisac i maska je bila sjajna ali i on je tačno bio skinuo njenu specifičnu boju glasa i način na koji peva. Ko sada, uopšte, učestvuje?
Iva: Ja gledam od prve sezone. Jako mi se sviđa koncept emisije jer je humanitarnog karaktera, pevaju uživo i super mi je kad dobiju zadatak da se transformišu u drugi pol. Uh, mnogi poznati… Branislav Lečić, Bane Vidaković, Bebi Dol, Mira Škorić, Leon, Stevan Anđelković, Dragana Mićalović, Tijana Dapčević, Nenad Pagonis… Mislim da su ovog puta izabrali dobru ekipu. Neki su me baš iznenadili, kao npr. Pagonis, poznati bokser. Em peva, em glumi…U nedelju, kad sam gledala, bilo mi je presmešno kako su Stevan i Leon imitirali dve naše poznate pevačice pa Stevan nije mogao da se suzdrži od smeha i nije ni otpevao pesmu.
Milana: Daa, to je lepo. Jeste, takve transformacije su bile najsmešnije i stvarno su šminkeri i ljudi koji izrađuju maske bili odlični, mislim da su te pripreme trajale i po nekoliko sati… Ozbiljno? Eto šta su ti predrasude, ko bi očekivao da bokser ume da peva i da ima talenta za scenske umetnosti isto kao što se nekako ne očekuje da „narodnjaci” umeju da pevaju, a sećam se kako sam se iznenadila kada je Ana Kokić otpevala Pink tada u prvoj sezoni, uz onu spektakularnu koreografiju… A tu su i članovi žirija? Možda su oni malo nepotrebni u ovoj emisiji…Ko je voditelj?
Iva: Da, stvarno! Ana je i mene oduševila scenskim nastupom i uopšte ponašanjem. A žiri mi je ok, jer mislim da je potrebno da neko prokomentariše sve to, a posebno su mi Andrija Milošević i Branko Đurić simpatični. Aleksandra Radović mi je uvek bila iritantna, kao i sadašnja voditeljka. Nina Seničar je lepa dok ne progovori. Prosto nekad ne mogu da je slušam kako skiči i naglašava neka slova. Fali Marija Kilibarda, mada je i ona nekad bila naporna za slušanje ali je bar bila podobnija za ovaj šou. Je l’ bi ti prihvatila da učestvuješ u takvoj emisiji?
Milana: Iako su takmičari u centru pažnje, voditelj baš nekad ume da iritira i odvlači pažnju. Verujem da je Andrija kao član žirija kul jer je duhovit, spontan… Da sam javna ličnost? Najverovatnije ne bih učestvovala, ne obožavam baš nešto javna učešća, niti imam talenta za ples i igru…
Iva: Ja bih probala, pod uslovom da se ne ocenjuje pevanje 😀 Bila bih u tom slučaju konkurencija Nini Seničar 🙂
Iva Isakov i Milana Maričić