ŠTA VAS SPREČAVA DA OSTVARITE SVOJE SNOVE

Motivacioni film „Prati snove, preskoči izazove“, u kojem su glumili učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Stajićeva, premijerno je prikazan večeras u Kulturnom centru. Brojna publika je aplauzom pokazala svoje utiske, a zadovoljni su bili I realizatori projekta, koji je sponzorisao NIS.

-Mislim da su scene bile efektne, dobre, poslale jaku poruku I to je najvažnije. To je bio cilj projekta – ispričala je Staša Tadin, koproducent, inače predsednica Kluba roditelja u Stajićevu.

U filmu su glumili učenici, koje je izabrala nastavnica Tatjana Milutinov na dramskoj sekciji, a pored njih su o svojim snovima I putu ka njihovom ispunjenju govorili Kristina Ađanin, alpinistkinja, Aleksandar Pavlović, duborezac, I Nikola Nenin iz Stajićeva, student Muzičke akademije u Beogradu. Nikola je komponovao I muziku za film, a produkciju je radio zrenjaninski studio „Digital style“.

Poklone su glumcima I ekipi koja je učestvovala u snimanju filma obezbedili Gomex I Turistička agencija Balkanik, kao i Hotel Orašac, a za cveće I prevoz učenika iz Stajićeva pobrinula se porodica Nikolić iz Stajićeva.

S.K.