STONOTENISERI BANATA I STENESA PRIPREMAJU SE ZA POČETAK SEZONE

Žestok tempo za odbranu trona

Na okupu su Ilija Majstorović, Marko Petkov, Đorđe Borčić, Marko Popović, Pero Tepić, Nemanja Đilas, Slobodan Lugonja i kadet Bogdan Ilić. Nedostaje Dimitrije Levajac koji je na pripremama seniorske reprezentacije

Ovih dana u hali Medison stonoteniseri Banata, koji su šampioni Srbije i Stenesa treniraju pre i posle podne, sa njima rade treneri Dragan Klajić i Žarko Zakić, a imaju i odlične sparing-partnere. Prošle nedelje dva stonotenisera iz Osijeka bili su gosti Zrenjaninaca, a tu je i ženska ekipa STK Josip Kolumbo iz Niša (Monika Molnar Knežević, Olga Mijailović, Ivana Vejnović i Anđela Menger). Anđela je juniorska šampionka Srbije koja je iz Banata prešla u ekipu iz Niša.
Zrenjaninske stonotenisere predvodi kapiten Banata Ilija Majstorović, tu su još Marko Petkov, Đorđe Borčić, Marko Popović, Pero Tepić, Nemanja Đilas i Slobodan Lugonja. Nedostaje samo Dimitrije Levajac koji je u Mađarskoj na pripremama seniorske reprezentacije Srbije. Zrenjanincima se nedavno priključio i kadet Bogdan Ilić iz Ćurpije koji je među četiri najbolja kadeta u državi.
Ž. CVETIĆ

Opširnije u štampanom izdanju