STUDENTSKA LJUBAV: Uz diplomu i verenički prsten

Kada je, sva srećna zbog uspešne odbrane diplomskog rada, Željka Meržan, studentkinja Visoke tehničke škole strukovnih studija krenula da radost podeli sa prijateljima, ni slutila nije šta će se, zapravo, dogoditi. Na stepeništu škole ju je sačekao njen momak Siniša Mihajlović i kada je čula njegovo pitanje – da li želiš da primiš verenički prsten, najpre je zanemela, a potom zaplakala od sreće.

veridba 1

Željka i Siniša su se upoznali pre četiri godine u studentskom domu. Ona je iz Krajišnika, on iz Pačira i studira na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin”. Bilo je to najpre druženje, a onda se rodila ljubav.

v eridba3

– Želeo sam najpre da je verim kada je bila trogodišnjica naše veze. Ali, kada sam počeo da razmišljam o tome šta da joj poklonim posle odbrane diplomskog rada, rešio sam da to bude prsten i tako smo se verili – kaže Siniša i dodaje da je malo drugova znalo za ovaj njegov plan i dodaje da su zajedno tri godine i tri meseca.

veridba 4

Iznenađen je bio i Željkin mentor, dr Mile Lovre, a direktor Visoke tehničke škole, dr Milorad Rančić, danas im je, na prigodnoj svečanosti, čestitao veridbu i poželeo uspeh u životu.

M.B.