Succesuri excelente la tenisul de masă

Clubul „Unirea“din Uzdin
De succese demne de toată lauda s-au bucurat fraţii Iovan şi Danela Bosică la ediţia 2016 a Campionatelor provinciale menite cadeţilor de la Becej. Trei medalii, dintre care una cu cel mai strălucitor luciu, iar două deargint-este fantasticul bilanţ al foarte telentaţilor jucători de la „Unirea“ la adunarea celor mai buni pimgpongişti din Provincia noastră. Iovan Bosică este campion şi vicecampion provincial, iar sora lui Daniela este vicecampioană.
La starul campionatului de tenis de masă din superdivizia Serbiei-femei, două victorii sunt ale „Unirii“. Ambele cu scorul categoric de 4:0, este fantasticul bilanţ al jucătoarelor uzdinene împotriva a două redutabile echipe , „Čoka“ şi „Senta“, cândva cele mai de succes echipe pinpognişte din fostele noastre ţări. Greutatea celor două victorii este şi mai mare când se ştie că au fost realizate în deplasare.
Rezultatele tehnice sunt:
„Čoka“-“Unirea“ 0:4
Sorad – Diana Lupu 0:3
Kormanjoš – Anelia Lupulescu 0:3
Bečejski – Izabela Lupulescu 0:3
Sorad – Anelia Lupulescu 0:3
„Senta“ – „Unirea“ 0:4
Vejnović – I. Lupulescu 0:3
I.Milanović – D.Lupu 0:3
Mendregis – A.Lupulescu 2:3
Vejnović – D.Lupu 2:3
După consumarea a 11 etape , „Unirea“, cu un scor de 10 victorii şi o singură înfrângere, este şi în continuare lidera clasamentului. În lupta pentru titlul naţional, şi-n continuare, se află, pe lângă „Unirea“, „Novi Sad“,“Obelic Lepenka“ din Novi Kneževac şi una dintre echipele „Senta“ şi „Vârsac(Vârşeţ).
Suntem mândrii de succesele obţinute.