SUSRET GENERACIJA U LUKIĆEVU: Uspešniji „veterani“

Fudbaleri Mladosti iz Lukićeva su sezonu završili utakmicom protiv ekipe sastavljene od igrača koji su 2007. nastupali za ovaj klub. Ovo je drugi put da se organizuje utakmica generacija, a i sada su kao i jesenas, uspešniji bili „veterani“ među kojima je više od polovine još uvek aktivnih igrača.

Inicijativu za utakmicu dve generacije Mladosti pokrenuo je Savo Mihajlović, poznati zrenjaninski advokat, a koji je pet sezona nastupao za Lukićevljane i sa ovom ekipom ostvario plasman u vojvođansku ligu 2007. godine.

Djordje Nikolic Petar Rajlic i Milovan Vukovic

Lukićevo: Sportski centar „Mladost“. Gledalaca: 80. Sudija: Milovan Vuković (Lukićevo). Strelci: Nikolić u 35. i 56. za Mladost 2018, a Rajlić u 20, Milivojev u 68. i Buka u 85. za Mladost 2007.

MLADOST 2018: Vasić, Arsić, Gužvić, Lalović, Mišić, Čokulov, Kulić, Jovanović, Nikolić, Savljević, Subu. Igrali su još Adamović i Đurić. Trener: Radoslav Borovčanin.

MLADOST 2007: Magda, Titin, Kosnić, Mihajlović, Makan, Brklja, Radišić, Maksimović, Milivojev, Ninić, Rajlić. Igrali su još: Matić, Matajić, Savić i Buka. Treneri: Savo Bošković i Radenko Ivanović.

M.N.

Jovan CCokulov i Savo Mihajlovic

Goran Radissic i Miljan Milivojev