SUTRA MANIFESTACIJA „NAJ KOLAČIĆ“ U CENTRU GRADA: Slano, slatko i posno

Udruženje građana „Centar 023“ u okviru obeležavanja Dana Mesne zajednice „Centar“, organizuje prvi put manifestaciju takmičarskog karaktera pod nazivom „Naj kolačić“. Datum održavanja je 11. maj sa početkom u 17 časova u Hotelu „Vojvodina“.

Takmičenje se ogleda u pravljenju sitnih kolača u tri kategorije: sitni slatki kolači, sitni slani kolači i sitni posni kolači. Pravo učešća imaju svi zainteresovani u svoje ime ili u ime Udruženja.
Isti učesnik može prijaviti učešće u sve tri kategorije. Količina prijavljenih kolača po kategoriji ne sme biti manja od 1 kg. Nagrađuju se prva tri mesta u svakoj kategoriji i „Naj kolačić“ što znači da će se dodeliti ukupno 10 vrednih nagrada.

Udruženje može prijaviti za takmičenje najviše tri učesnice. Svaka takmičarka dobija poklon paket generalnih sponzora „Persu“ marketa i „Dijamanta“ iz Zrenjanina, a nagrade su putovanja, poklon vaučeri, poklon paketi…

Sve informacije mogu se dobiti putem sledećih brojeva telefona:
062 267340- Mira, 064 9280959 i 023 561564- Smiljka Momirov i 065 9525205-Ljubica Buba Vukov ili na i-mejl: buba.vukov@yahoo.com.

Od 19 časova počinje muzički program, večera za učesnike i goste, druženje, nagrađivanje gostiju, bogata tombola. Cena večere za učesnike 500, a za ostale goste 1.000 dinara.
Savet MZ je najveći donator sredstava za obeležavanje Dana Mesne zajednice „Centar“.

M.Malbaški